All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Influence of farming condition on technological quality of wheat cultivars

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00016468" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00016468 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv intenzity a ročníku pěstování na technologickou jakost vybraných odrůd potravinářské pšenice

  • Original language description

    Komplexní rozbor 10odrůd ozimé pšenice z šlechtitelského pokusu pěstovaných ve třech odlišných intenzitách pěstování v létech 2004 a 2005 zahrnuje znaky hodnotící mlynářské charakteristiky zrna, pekařské znaky mouky a vlastnosti těsta a pečiva. Intenzitapěstování ovlivňuje výnos a jakostní parametry zrna, zejména obsah N-látek. Vliv na technologickou kvalitu je diferencovaný podle genové specifikace odrůdy. Pro pšenice s nízkou pekařskou jakostí se vlivem zvýšené intenzity hnojení zlepšují tyto charakteristiky a lze předpokládat standardní užití v pekárnách. Technologickou jakost také ovlivňují klimatické podmínky daného roku pěstování, změny pro jednotlivé odrůdy jsou diferencované

  • Czech name

    Vliv intenzity a ročníku pěstování na technologickou jakost vybraných odrůd potravinářské pšenice

  • Czech description

    Komplexní rozbor 10odrůd ozimé pšenice z šlechtitelského pokusu pěstovaných ve třech odlišných intenzitách pěstování v létech 2004 a 2005 zahrnuje znaky hodnotící mlynářské charakteristiky zrna, pekařské znaky mouky a vlastnosti těsta a pečiva. Intenzitapěstování ovlivňuje výnos a jakostní parametry zrna, zejména obsah N-látek. Vliv na technologickou kvalitu je diferencovaný podle genové specifikace odrůdy. Pro pšenice s nízkou pekařskou jakostí se vlivem zvýšené intenzity hnojení zlepšují tyto charakteristiky a lze předpokládat standardní užití v pekárnách. Technologickou jakost také ovlivňují klimatické podmínky daného roku pěstování, změny pro jednotlivé odrůdy jsou diferencované

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Obilnářské Listy

  • ISSN

    1212-138X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    XIV

  • Issue of the periodical within the volume

    3

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    56-59

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database