Function properties of ultrafiltrated egg white
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017882" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017882 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Funkční vlastnosti bílku upraveného ultrafiltrací
Original language description
Byla provedena ultrafiltrace pasterovaných vaječných bílků a byla sledována sušina a obsah bílkovin a retentátu, který byl podroben šlehání. Z nalezených hodnot byla vypočtena kapacita tvorby pěny a její stabilita. Poměr bílkovin k sušině byl 0.93+/-0.03. Nejvyšší schopnost tvořit pěnu a nejvyšší stabilita pěny odpovídala obsahu sušiny 14.4+/-0.2 %.
Czech name
Funkční vlastnosti bílku upraveného ultrafiltrací
Czech description
Byla provedena ultrafiltrace pasterovaných vaječných bílků a byla sledována sušina a obsah bílkovin a retentátu, který byl podroben šlehání. Z nalezených hodnot byla vypočtena kapacita tvorby pěny a její stabilita. Poměr bílkovin k sušině byl 0.93+/-0.03. Nejvyšší schopnost tvořit pěnu a nejvyšší stabilita pěny odpovídala obsahu sušiny 14.4+/-0.2 %.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
1802-1433
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
389-393
Publisher name
VÚPP
Place of publication
Praha
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—