Anaglyphs in the scientific food documents
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017889" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017889 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Anaglyfy v odborných potravinářských dokumentech
Original language description
Pomocí obrazového analyzátoru LUCIA G 5.0 (Laboratory Imaging, Česká Republika) a speciálních snímacích technik byly ze sekvencí obrázků vytvořeny prostorové anaglyfy, které je možno prezentovat v elektronické nebo tištěné podobě. Praktické zkušenosti stouto zobrazovací technologií jsou prezentovány na mikrosnímcích koření, plísní a příměsí nalezených v potravinách
Czech name
Anaglyfy v odborných potravinářských dokumentech
Czech description
Pomocí obrazového analyzátoru LUCIA G 5.0 (Laboratory Imaging, Česká Republika) a speciálních snímacích technik byly ze sekvencí obrázků vytvořeny prostorové anaglyfy, které je možno prezentovat v elektronické nebo tištěné podobě. Praktické zkušenosti stouto zobrazovací technologií jsou prezentovány na mikrosnímcích koření, plísní a příměsí nalezených v potravinách
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
1802-1433
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
279-282
Publisher name
VÚPP
Place of publication
Praha
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—