All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Safe Nutrition 2011 - Changes in food processing

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892859" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892859 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Bezpečná výživa 2011 - Změny při zpracování potravin

  • Original language description

    Přednášky: Změny v potravinách při technologickém a kulinárním zpracování - vývoj barvy, vůně a chuti, vznik biologicky aktivních látek; Pohled mikrobiologa na význam tepelných úprav potravin; Využití senzorické analýzy při hodnocení změn v potravinách;Onemocnění, při nichž je třeba omezit příjem vybraných tepelně zpracovaných potravin; Rizikové látky, které se mohou tvořit při tepelném zpracování potravin; Změny nutriční jakosti při tepelném zpracování potravin; Využití obrazové analýzy při hodnocenízměn v potravinách; Oxidace tuků - proces, který vede ke zhoršení vůně a chuti potravin a k tvorbě rizikových látek.

  • Czech name

    Bezpečná výživa 2011 - Změny při zpracování potravin

  • Czech description

    Přednášky: Změny v potravinách při technologickém a kulinárním zpracování - vývoj barvy, vůně a chuti, vznik biologicky aktivních látek; Pohled mikrobiologa na význam tepelných úprav potravin; Využití senzorické analýzy při hodnocení změn v potravinách;Onemocnění, při nichž je třeba omezit příjem vybraných tepelně zpracovaných potravin; Rizikové látky, které se mohou tvořit při tepelném zpracování potravin; Změny nutriční jakosti při tepelném zpracování potravin; Využití obrazové analýzy při hodnocenízměn v potravinách; Oxidace tuků - proces, který vede ke zhoršení vůně a chuti potravin a k tvorbě rizikových látek.

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Praha

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    78

  • Foreign attendee count

    0

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce