Safe Nutrition 2011 - Changes in food processing
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892859" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892859 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Bezpečná výživa 2011 - Změny při zpracování potravin
Original language description
Přednášky: Změny v potravinách při technologickém a kulinárním zpracování - vývoj barvy, vůně a chuti, vznik biologicky aktivních látek; Pohled mikrobiologa na význam tepelných úprav potravin; Využití senzorické analýzy při hodnocení změn v potravinách;Onemocnění, při nichž je třeba omezit příjem vybraných tepelně zpracovaných potravin; Rizikové látky, které se mohou tvořit při tepelném zpracování potravin; Změny nutriční jakosti při tepelném zpracování potravin; Využití obrazové analýzy při hodnocenízměn v potravinách; Oxidace tuků - proces, který vede ke zhoršení vůně a chuti potravin a k tvorbě rizikových látek.
Czech name
Bezpečná výživa 2011 - Změny při zpracování potravin
Czech description
Přednášky: Změny v potravinách při technologickém a kulinárním zpracování - vývoj barvy, vůně a chuti, vznik biologicky aktivních látek; Pohled mikrobiologa na význam tepelných úprav potravin; Využití senzorické analýzy při hodnocení změn v potravinách;Onemocnění, při nichž je třeba omezit příjem vybraných tepelně zpracovaných potravin; Rizikové látky, které se mohou tvořit při tepelném zpracování potravin; Změny nutriční jakosti při tepelném zpracování potravin; Využití obrazové analýzy při hodnocenízměn v potravinách; Oxidace tuků - proces, který vede ke zhoršení vůně a chuti potravin a k tvorbě rizikových látek.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
78
Foreign attendee count
0
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce