Sensory analysis of malt
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000063" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000063 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorická analýza sladu
Original language description
Poster: Senzorická analýza je vědecká disciplína používaná k vyvolání, měření a analyzování reakcí těch charakteristik potravin, které jsou vnímány zrakovým, čichovým, chuťovým, sluchovým a hmatovým smyslem. Jedná se o hodnocení potravin bezprostředně našimi smysly, včetně zpracování výsledků lidským centrálním nervovým systémem. Nejvýznamnější senzoricky aktivní látky jsou látky vonné (ovlivňující vůni potravin), látky chuťové (udílející potravinám chuť), látky barevné (udílející potravinám barvu) a látky určující texturu potravin. 40. pivovarsko-sladařský seminář, 21. - 22. 10. 2021, Ostrava - Dolní Vítkovice, ČR.
Czech name
Senzorická analýza sladu
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů