Laboratory exercises for sensory evaluation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F23%3AN0000028" target="_blank" >RIV/00027022:_____/23:N0000028 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Praktická cvičení ze senzorické analýzy
Original language description
V rámci praktického cvičení ze senzorické analýzy byla poskytnuta základní znalost pojmů, principů a postupů používaných při senzorické analýze a následně otestována schopnost zjistit a rozeznat senzorické podněty při hodnocení potravin a testovacích sad pro cílené zkoušení čichu, zraku a chuti.
Czech name
Praktická cvičení ze senzorické analýzy
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
—
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů