Inhibition effect of lactobacilli against moulds Fusarium and Aspergillus.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017951" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017951 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
slovinština
Original language name
Inhibiční účinek laktobacilů proti plísním rodu Fusarium a Aspergillus.
Original language description
Antifungálna aktivita proti plesniam Fusarium a Aspergillus sa sledovala agarovou difúznou metódou, a to použitím živých buniek alebo supernatantu. V ďalšom kroku sa zisťoval vplyv laktobacillov na rast a produkciu aflatoxínu B1 kmeňov rodu Aspergillus počas spoločnej kultivácie v tekutom médiu.
Czech name
Inhibiční účinek laktobacilů proti plísním rodu Fusarium a Aspergillus.
Czech description
Antifungálna aktivita proti plesniam Fusarium a Aspergillus sa sledovala agarovou difúznou metódou, a to použitím živých buniek alebo supernatantu. V ďalšom kroku sa zisťoval vplyv laktobacillov na rast a produkciu aflatoxínu B1 kmeňov rodu Aspergillus počas spoločnej kultivácie v tekutom médiu.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Seminář Mikrobiologie potravin, Třešť
ISBN
80-7080-625-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
9
Pages from-to
60-68
Publisher name
VŠCHT Praha
Place of publication
Praha
Event location
Třešť
Event date
May 22, 2006
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—