Use of blood protein in meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00022543" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00022543 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Použití krevních bílkovin do masných výrobků
Original language description
Krevní bílkoviny, plazma a globin byly aplikovány do vybraných masných výrobků. Byla měřena textura (síla ve střihu) pomocí Warner-Bratzlerova nástavce, pořístroj Instgron. Použití uvedených aditiv vedlo k pevnější struktuře masných výrobků
Czech name
Použití krevních bílkovin do masných výrobků
Czech description
Krevní bílkoviny, plazma a globin byly aplikovány do vybraných masných výrobků. Byla měřena textura (síla ve střihu) pomocí Warner-Bratzlerova nástavce, pořístroj Instgron. Použití uvedených aditiv vedlo k pevnější struktuře masných výrobků
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
17
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—