4th Workshop Brewing and Fermentation Technology 2007
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019143" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019143 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
4. Seminář Pivovarství a kvasné technologie 2007
Original language description
Seminář je zaměřen na tradiční a moderní fermentační technologie. Hlavními přednášejícími jsou studenti magisterského a doktorského studijního programu Ústavu kvasné chemie a bioinženýrství VŠCHT Praha.
Czech name
4. Seminář Pivovarství a kvasné technologie 2007
Czech description
Seminář je zaměřen na tradiční a moderní fermentační technologie. Hlavními přednášejícími jsou studenti magisterského a doktorského studijního programu Ústavu kvasné chemie a bioinženýrství VŠCHT Praha.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
100
Foreign attendee count
0
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce