Antioxidant activity of green and black teas
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019210" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019210 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Antioxidační účinky zelených a černých čajů
Original language description
Zelené čaje obsahují více fenolickýxh látek než černé čaje. Antioxidační aktivita je závislá na obsahu fenolických látek.
Czech name
Antioxidační účinky zelených a černých čajů
Czech description
Zelené čaje obsahují více fenolickýxh látek než černé čaje. Antioxidační aktivita je závislá na obsahu fenolických látek.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník XXXVIII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, , 21.-23.5. 2007, Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, ČR
ISBN
—
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
317-319
Publisher name
VÚPP
Place of publication
Praha
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—