All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The cooperation of the Department of Carbohydrate Chemistry and Technology ICT Prague with Sugar Industry

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019220" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019220 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Spolupráce Ústavu chemie a technologie sacharidů s cukrovarnickým průmyslem

  • Original language description

    Aktivity Ústavu chemie a technologie sacharidů VŠCHT Praha orientované na cukrovarnický průmysl zahrnují činnost pedagogickou, technický servis a výzkum. Pedagogická činnost se týká především výuky budoucích specialsitů, jsou organizovány kurzy pro pracovníky cukrovarů. V rámci technického servisu jsou realizovány standardní i specializované rozbory, včetně mezilaboratorních testů. Výzkum a vývoj se orientuje na vývoj nových technologických postupů, výzkum a ověřování nových procesů a na ekologickou likvidaci odpadů cukrovarnického průmyslu.

  • Czech name

    Spolupráce Ústavu chemie a technologie sacharidů s cukrovarnickým průmyslem

  • Czech description

    Aktivity Ústavu chemie a technologie sacharidů VŠCHT Praha orientované na cukrovarnický průmysl zahrnují činnost pedagogickou, technický servis a výzkum. Pedagogická činnost se týká především výuky budoucích specialsitů, jsou organizovány kurzy pro pracovníky cukrovarů. V rámci technického servisu jsou realizovány standardní i specializované rozbory, včetně mezilaboratorních testů. Výzkum a vývoj se orientuje na vývoj nových technologických postupů, výzkum a ověřování nových procesů a na ekologickou likvidaci odpadů cukrovarnického průmyslu.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Listy cukrovarnické a řepařské

  • ISSN

    1210-3306

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    123

  • Issue of the periodical within the volume

    4

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    2

  • Pages from-to

    142-143

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database