Isothiocyanates as a potential source of discoloration in processed Brassicaceae vegetables
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00020939" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00020939 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Isothiocyanates as a potential source of discoloration in processed Brassicaceae vegetables
Original language description
Formation of coloured products from derivatives of 2 thiohydantoin, the cyclized addition products of ITCs with amino acids and peptides, was described.
Czech name
Isothiokyanáty jako potencionální zdroj diskolorace ve zpracovaných brukvovitých zeleninách
Czech description
Popsán byl vznik barevných pigmentů z derivátů 2-thiohydantoinu, vzniklých jako produkty cyklizace isothiokyanátů s aminokyselinami a peptidy.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Proceedings 5th Pigments in Food Congress ? for quality and health
ISBN
978-952-10-4846-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
—
Publisher name
M. Heinonen
Place of publication
Helsinki
Event location
Helsinki
Event date
Aug 14, 2008
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—