Fermented sausages and probiotics
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021132" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021132 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Fermentované salámy a probiotika
Original language description
Je zhodnocen význam fermentovaných salámů jako zdroje probiotik. Startovací kultury, které zajišťující údržnost a technologické vlastnosti fermentovaných salámů, mohou působit pro konzumenta jako probiotika. Tento účinek závisí i na schopnosti přežít vefermentovaných salámech všechny technologické procesy. Je třeba detailně prozkoumat jejich účinky i výskyt v těchto potravinách.
Czech name
Fermentované salámy a probiotika
Czech description
Je zhodnocen význam fermentovaných salámů jako zdroje probiotik. Startovací kultury, které zajišťující údržnost a technologické vlastnosti fermentovaných salámů, mohou působit pro konzumenta jako probiotika. Tento účinek závisí i na schopnosti přežít vefermentovaných salámech všechny technologické procesy. Je třeba detailně prozkoumat jejich účinky i výskyt v těchto potravinách.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Potravinářská revue
ISSN
1801-9102
e-ISSN
—
Volume of the periodical
5
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—