All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Traditíonal methods of production of raw meat products-Nitran

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021133" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021133 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    slovinština

  • Original language name

    Tradičné metódy výroby tepelně neopracovaných výrobkov.

  • Original language description

    Fermentované salámy sú tepelne neopracované mäsové výrobky. Pri ich výrobe majú nezastupiteľnú úlohu mikroorganizmy. Údržnosť a vlastnosti sa dosahujú pôsobením kultúrnych mikroorganizmov, ktoré sú prítomné v mikroflóre mäsa, alebo sa zámerne do mäsa pridávajú.

  • Czech name

    Tradiční metody výroby tepelně neopracovaných výrobků.

  • Czech description

    Fermentované salámy jsou tepelněneopracované masné výrobky. Pri jejich výrobě mají nezastupitelnou úlohu mikroorganizmy. Údržnosť a vlastnosti sa dosahují působením kultúrnych mikroorganizmov, ktoré sú prítomné v mikroflóre mäsa, alebo sa zámerne do mäsapridávajú.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Zborník príspevkov z medzinárodnej odbornej akcie X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov.

  • ISBN

    978-80-89385-00-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

  • Publisher name

    C-PRESS.sk

  • Place of publication

    Košice

  • Event location

    Štrbské Pleso

  • Event date

    Oct 2, 2008

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article