The Consumer Evaluation of a Food Products Quality
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989100%3A27510%2F06%3A00017493" target="_blank" >RIV/61989100:27510/06:00017493 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Spotřebitelské hodnocení kvality potravinářských výrobků
Original language description
Podstatou příspěvku je vymezení metod výrobkového výzkumu, které lze využít pro účely spotřebitelského hodnocení kvality potravinářských výrobků. Význam spotřebitelského hodnocení potravinářských výrobků spočívá v tom, že postihuje takové kvalitativní charakteristiky produktu, které nejsou zjistitelné přístrojovou technikou, a umožňuje tak optimalizovat výrobek z pohledu spotřebitele.
Czech name
Spotřebitelské hodnocení kvality potravinářských výrobků
Czech description
Podstatou příspěvku je vymezení metod výrobkového výzkumu, které lze využít pro účely spotřebitelského hodnocení kvality potravinářských výrobků. Význam spotřebitelského hodnocení potravinářských výrobků spočívá v tom, že postihuje takové kvalitativní charakteristiky produktu, které nejsou zjistitelné přístrojovou technikou, a umožňuje tak optimalizovat výrobek z pohledu spotřebitele.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AH - Economics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Obchod, jakost a finance v podnicích ? determinanty konkurenceschopnosti IV
ISBN
80-213-1436-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
—
Publisher name
Česká zemědělská univerzita v Praze
Place of publication
Praha
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—