All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Sensory Analysis and its Importance for Product Quality Evaluation on the Food Market

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989100%3A27510%2F08%3A00018466" target="_blank" >RIV/61989100:27510/08:00018466 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Senzorická analýza a její význam pro hodnocení kvality výrobků na potravinářském trhu

  • Original language description

    Příspěvek je orientován na problematiku spotřebitelského hodnocení kvality potravinářských výrobků, hlavní pozornost je věnována metodě senzorické analýzy. V příspěvku jsou vymezena specifika potravinářských výrobků v marketingu, je zde definován pojem ?kvalita potravinářských výrobků?. Dále jsou uvedeny možnosti hodnocení kvality těchto výrobků spotřebiteli s důrazem na metodu senzorické analýzy. Pro správné pochopení souvislostí je ve druhé části příspěvku na konkrétním příkladě demonstrováno využitísenzorické analýzy při spotřebitelském hodnocení jemně perlivých vod.

  • Czech name

    Senzorická analýza a její význam pro hodnocení kvality výrobků na potravinářském trhu

  • Czech description

    Příspěvek je orientován na problematiku spotřebitelského hodnocení kvality potravinářských výrobků, hlavní pozornost je věnována metodě senzorické analýzy. V příspěvku jsou vymezena specifika potravinářských výrobků v marketingu, je zde definován pojem ?kvalita potravinářských výrobků?. Dále jsou uvedeny možnosti hodnocení kvality těchto výrobků spotřebiteli s důrazem na metodu senzorické analýzy. Pro správné pochopení souvislostí je ve druhé části příspěvku na konkrétním příkladě demonstrováno využitísenzorické analýzy při spotřebitelském hodnocení jemně perlivých vod.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    AH - Economics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Firma a konkurenční prostředí 2008

  • ISBN

    978-80-7392-021-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    10

  • Pages from-to

  • Publisher name

    MZLU Brno, Fakulta provozně-ekonomická

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

  • Event date

  • Type of event by nationality

  • UT code for WoS article