The Utilization of Consumer Product Testing Methods for a Sensory Analysis of Food
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989100%3A27510%2F06%3A00017492" target="_blank" >RIV/61989100:27510/06:00017492 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití metod spotřebitelského testování výrobku pro senzorickou analýzu potravin
Original language description
Příspěvek je orientován na problematiku spotřebitelského testování senzorické jakosti potravin a potravinářských výrobků. Jeho cílem je zhodnotit možnosti využití specifických metod a technik marketingového výzkumu pro konzumentské hodnocení potravin prováděné v rámci senzorické analýzy.
Czech name
Využití metod spotřebitelského testování výrobku pro senzorickou analýzu potravin
Czech description
Příspěvek je orientován na problematiku spotřebitelského testování senzorické jakosti potravin a potravinářských výrobků. Jeho cílem je zhodnotit možnosti využití specifických metod a technik marketingového výzkumu pro konzumentské hodnocení potravin prováděné v rámci senzorické analýzy.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AH - Economics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Konkurencieschopnosť v EÚ ? výzva pre krajiny V4
ISBN
80-8069-704-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
7
Pages from-to
—
Publisher name
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Place of publication
Nitra
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—