?Masked? Fusarium mycotoxins releasing during fermentation of cereals: emerging food safety issue?
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021255" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021255 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
?Masked? Fusarium mycotoxins releasing during fermentation of cereals: emerging food safety issue?
Original language description
Fusarium toxins in cereals, their fate within the technological processes of milling, baking, malting and brewing. Conjugated Fusarium toxins. Potential health risk of consumption of cereal-based foods.
Czech name
Maskované fusariové mykotoxiny uvolňující se během fermentace cereálií: aktuální témea bezpočnosti potravin?
Czech description
Fusariové mykotoxiny v cereáliích, jejich osud v rámci technologíckého zpracování: mlynářství, pekařství, sladařství a pivovarnictví. Konjugované fusariové mykotoxiny. Potenciální zdravotní riziko při konzumaci potravin s cereálním základem.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník 13th ICC Cereal and Bread Congress: Cereals worlwide in the 21st century: prezent and future
ISBN
978-84-612-4517-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
—
Publisher name
AETC ? Spanish association for Cereal Science and Technology
Place of publication
Madrid
Event location
Madrid
Event date
Jun 15, 2008
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—