Antioxidant activity of peanut skin extracts from conventional and high-oleic peanuts
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021300" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021300 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Antioxidant activity of peanut skin extracts from conventional and high-oleic peanuts
Original language description
Extracts from peanut skins from high-oleic peanuts are more stable than extracts from conventional peanuts. For the correct evaluation, it is necessary to use several methods.
Czech name
Antioxidační aktivita extraktů ze slupek tradičních a vysokoolejových arašidů
Czech description
Extrakty ze slupek podzemnicových jader s vysokým obsahem kyseliny olejové jsou stabilnější než extrakty ze slupek tradičních arašidů. K hodnocení je nutné použít kombinaci několika metod stanovení antioxidační aktivity.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Volume of the periodical
26
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
11
Pages from-to
—
UT code for WoS article
000262713300007
EID of the result in the Scopus database
—