The contents of resistant starch in pastes
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021331" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021331 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
The contents of resistant starch in pastes
Original language description
The contents of resistant starch in 12 samples of pastes bought on Czech retail were determined using Megazyme enzyme kit. The resistant starch was determined in fresh, cooked and stored pastes.
Czech name
Obsah rezistentního škrobu v těstovinách
Czech description
Obsah rezistentního škrobu byl stanoven pomocí enzymového setu firmy Megazyme u 12 vzorků těstovin zakoupených na českém trhu. Obsah rezistentního škrobu byl stanoven v syrových, uvařených a následně skladovaných těstovinách.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Polysaccharides IV, Prague, Czech Republic, 13. 11. - 14. 11. 2008
ISBN
978-80-86238-57-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
—
Publisher name
Česká chemická společnost
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Nov 13, 2008
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—