Resistant Starch in Food
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022369" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022369 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Rezistentní škrob v potravinách
Original language description
Rezistentní škrob je ta část škrobu, která není trávena v tenkém střevě člověka. Tato část škrobu byla analyzována v různých druzích těstovin použitím enzymové metody podle AOAC 2002.02. Obsah rezistentního škrobu byl stanoven v syrových, vařených těstovinách a v uvařených těstovinách skladovaných v chladničce jeden den.
Czech name
Rezistentní škrob v potravinách
Czech description
Rezistentní škrob je ta část škrobu, která není trávena v tenkém střevě člověka. Tato část škrobu byla analyzována v různých druzích těstovin použitím enzymové metody podle AOAC 2002.02. Obsah rezistentního škrobu byl stanoven v syrových, vařených těstovinách a v uvařených těstovinách skladovaných v chladničce jeden den.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků XXXV. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny
ISBN
978-80-7375-281-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
MZLU Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Mar 5, 2009
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—