All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Rye, barley, oat - wholemeal flour usage as mixture with common wheat semi-brignt one

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022214" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022214 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Žito, ječmen, oves - užití celozrnné mouky ve směsi s pšeničnou polosvětlou

  • Original language description

    Pšeničná mouka polosvětlá byla obohacena 10, 20, 30 a 50% přídavkem žitné, ječné a ovesné celozrnné bio mouky. Celozrnné mouky zvýšily vaznost vody, ale snížily odolnost těsta vůči přehnětení. Ječnou a ovesnou moukou poklesla viskozita moučné suspenze při zahřívání. Měrné objemy pečiva klesaly se stoupajícími přídavky. Senzorické hodnocení všech vzorků pečiva ovlivnila kladná změna barvy a zvýšení hutnosti střídy, ale chuť byla přijatelná.

  • Czech name

    Žito, ječmen, oves - užití celozrnné mouky ve směsi s pšeničnou polosvětlou

  • Czech description

    Pšeničná mouka polosvětlá byla obohacena 10, 20, 30 a 50% přídavkem žitné, ječné a ovesné celozrnné bio mouky. Celozrnné mouky zvýšily vaznost vody, ale snížily odolnost těsta vůči přehnětení. Ječnou a ovesnou moukou poklesla viskozita moučné suspenze při zahřívání. Měrné objemy pečiva klesaly se stoupajícími přídavky. Senzorické hodnocení všech vzorků pečiva ovlivnila kladná změna barvy a zvýšení hutnosti střídy, ale chuť byla přijatelná.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2009

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Pekař a cukrář

  • ISSN

    1213-2403

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

  • Issue of the periodical within the volume

    8

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database