All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Spelt and kamut - wholemeal flour usage as mixture with common wheat semi-brigt one

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022216" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022216 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Špalda a kamut - užití celozrnné mouky ve směsi s pšeničnou polosvětlou

  • Original language description

    Pšeničná mouka polosvětlá byla obohacena špaldovou a kamutovou moukou v množství 10, 20 a 30 %. Celozrnná mouka ze špaldy výrazně změnila viskozitu moučné suspenze při zahřívání s pozitivním vlivem na objem pečiva do množství 20 %. Mouka ze pšenice kamutměrný objem pečiva snížila ve všech případech. Senzorické hodnocení všech vzorků pečiva ovlivnila kladná změna barvy a zvýšení hutnosti střídy, ale chuťový vjem byl přijatelný.

  • Czech name

    Špalda a kamut - užití celozrnné mouky ve směsi s pšeničnou polosvětlou

  • Czech description

    Pšeničná mouka polosvětlá byla obohacena špaldovou a kamutovou moukou v množství 10, 20 a 30 %. Celozrnná mouka ze špaldy výrazně změnila viskozitu moučné suspenze při zahřívání s pozitivním vlivem na objem pečiva do množství 20 %. Mouka ze pšenice kamutměrný objem pečiva snížila ve všech případech. Senzorické hodnocení všech vzorků pečiva ovlivnila kladná změna barvy a zvýšení hutnosti střídy, ale chuťový vjem byl přijatelný.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2009

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Mlynářské noviny

  • ISSN

    1214-6374

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    XX

  • Issue of the periodical within the volume

    1(129)

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database