The time intenzity profil of sucralose
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022406" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022406 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Časový profil sladké chuti sukralózy
Original language description
Byl změřen časový senzorický profil pro sukralosu. Z něho byly určeny charakteristiky: maximum sladké chuti, čas k dosažení maxima, délka doznívání. Studie se zúčastnilo 143 posuzovatelů ve věku 19-21 let. Intenzita sladké chuti byla měřena před a po spolknutí a pak v intervalu 5-70 sekund. Sukralosa má podobný časový profil jako aspartam, ale delší než sacharoza.
Czech name
Časový profil sladké chuti sukralózy
Czech description
Byl změřen časový senzorický profil pro sukralosu. Z něho byly určeny charakteristiky: maximum sladké chuti, čas k dosažení maxima, délka doznívání. Studie se zúčastnilo 143 posuzovatelů ve věku 19-21 let. Intenzita sladké chuti byla měřena před a po spolknutí a pak v intervalu 5-70 sekund. Sukralosa má podobný časový profil jako aspartam, ale delší než sacharoza.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků XXXV. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny
ISBN
978-80-7375-281-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
MZLU Brno
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Mar 5, 2009
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—