Objective evaluation of bread crumb using image analysis
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43884274" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43884274 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Objektivní hodnocení střídy pečiva analýzou obrazu
Original language description
Změny v kvalitě pečiva a morfologii střídy mezi maloobchodními moukami ze čtyř následujících roků produkce byly menšího rozsahu než které způsobily přídavky recepturních mikrosložek. V případě receptur s mléčnými složkami/pekařskými zlepšujícími přípravky (přípdavek 1, 2, nebo 3 %) byl zaznamenán mírný pokles/významné zvýšení kvality pekařského výrobku. Kvalita pečiva s 10% mouky z netradičních obilovin byla srovnatelná se standardem.
Czech name
Objektivní hodnocení střídy pečiva analýzou obrazu
Czech description
Změny v kvalitě pečiva a morfologii střídy mezi maloobchodními moukami ze čtyř následujících roků produkce byly menšího rozsahu než které způsobily přídavky recepturních mikrosložek. V případě receptur s mléčnými složkami/pekařskými zlepšujícími přípravky (přípdavek 1, 2, nebo 3 %) byl zaznamenán mírný pokles/významné zvýšení kvality pekařského výrobku. Kvalita pečiva s 10% mouky z netradičních obilovin byla srovnatelná se standardem.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2011
Issue of the periodical within the volume
105
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
482-487
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—