Oxidative stability of hempseed oil in dependence on used antioxidant
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892667" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892667 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Oxidační stabilita konopného oleje v závislosti na použitém antioxidantu
Original language description
Byl zkoumán účinek vybraných komerčně dostupných antioxidantů na oxidační stabilitu surového a rafinovaného konopného oleje. Nejvyšší antioxidační účinek vykazoval TBHQ. Obecně lze říci, že účinek antioxidantů závisí na mnoha faktorech - na typu antioxidantu, koncentraci aktivní látky, přítomnosti dalších antioxidantů, prooxidantů nebo na typu použitého oleje.
Czech name
Oxidační stabilita konopného oleje v závislosti na použitém antioxidantu
Czech description
Byl zkoumán účinek vybraných komerčně dostupných antioxidantů na oxidační stabilitu surového a rafinovaného konopného oleje. Nejvyšší antioxidační účinek vykazoval TBHQ. Obecně lze říci, že účinek antioxidantů závisí na mnoha faktorech - na typu antioxidantu, koncentraci aktivní látky, přítomnosti dalších antioxidantů, prooxidantů nebo na typu použitého oleje.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek 49. Mezinárodní konference o olejích a tucích
ISBN
978-80-86238-84-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
76-80
Publisher name
VŠCHT Praha
Place of publication
Praha
Event location
Staré Splavy
Event date
May 4, 2011
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—