All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Innovation technologies of production of meat products with reduced content of nutritionally adverse substances

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892795" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892795 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek

  • Original language description

    Výsledkem spolupráce s RAVY CZ, a.s., Liberec, byla ověřena inovovaná technologie pro výrobu masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek.V rámci spolupráce byla ověřena technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů výroby u pečených a pasterovaných produktů. Zpráva o řešení projektu byla vypracována na základě: Smlouvy o spolupráci na projektu "Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek."

  • Czech name

    Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek

  • Czech description

    Výsledkem spolupráce s RAVY CZ, a.s., Liberec, byla ověřena inovovaná technologie pro výrobu masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek.V rámci spolupráce byla ověřena technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů výroby u pečených a pasterovaných produktů. Zpráva o řešení projektu byla vypracována na základě: Smlouvy o spolupráci na projektu "Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek."

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Data specific for result type

  • Internal product ID

    10/010/11320/451/002229

  • Numerical identification

  • Technical parameters

    Smlouva o spolupráci na projektu "Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek."

  • Economical parameters

    Zvýšení výroby tepelně opracovaných masných výrobků o 15%, snížení ztrát při výrobě o 10%

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    64049361

  • Owner name

    RAVY CZ, a.s.,

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Licence fee requirement

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Web page