Innovation technologies of production of meat products with reduced content of nutritionally adverse substances
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892795" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892795 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek
Original language description
Výsledkem spolupráce s RAVY CZ, a.s., Liberec, byla ověřena inovovaná technologie pro výrobu masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek.V rámci spolupráce byla ověřena technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů výroby u pečených a pasterovaných produktů. Zpráva o řešení projektu byla vypracována na základě: Smlouvy o spolupráci na projektu "Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek."
Czech name
Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek
Czech description
Výsledkem spolupráce s RAVY CZ, a.s., Liberec, byla ověřena inovovaná technologie pro výrobu masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek.V rámci spolupráce byla ověřena technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů výroby u pečených a pasterovaných produktů. Zpráva o řešení projektu byla vypracována na základě: Smlouvy o spolupráci na projektu "Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek."
Classification
Type
Z<sub>tech</sub> - Verified technology
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2011
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Internal product ID
10/010/11320/451/002229
Numerical identification
—
Technical parameters
Smlouva o spolupráci na projektu "Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek."
Economical parameters
Zvýšení výroby tepelně opracovaných masných výrobků o 15%, snížení ztrát při výrobě o 10%
Application category by cost
—
Owner IČO
64049361
Owner name
RAVY CZ, a.s.,
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Licence fee requirement
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
Web page
—