Development and optimization of the production of meat products with reduced sodium content
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43897540" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43897540 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vývoj a optimalizace výroby masných výrobků se sníženým obsahem sodíku
Original language description
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností M.U.S.P., a.s. (2013 - 2014). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výrobu masných výrobků se sníženým obsahem sodíku, potažmo soli. U nových výrobků došlo ke snížení obsahu sodíku a tím ke snížení dopadu na zdraví konzumentů. Zavedení nové technologie bylo klíčové pro vývoj nových receptur se sníženým obsahem sodíku. Projekt MZe (Podpora rozvoje venkova). Registrační číslo projektu: 13/018/11320/671/000020. Smlouvao řešení projektu. Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh.
Czech name
Vývoj a optimalizace výroby masných výrobků se sníženým obsahem sodíku
Czech description
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností M.U.S.P., a.s. (2013 - 2014). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výrobu masných výrobků se sníženým obsahem sodíku, potažmo soli. U nových výrobků došlo ke snížení obsahu sodíku a tím ke snížení dopadu na zdraví konzumentů. Zavedení nové technologie bylo klíčové pro vývoj nových receptur se sníženým obsahem sodíku. Projekt MZe (Podpora rozvoje venkova). Registrační číslo projektu: 13/018/11320/671/000020. Smlouvao řešení projektu. Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh.
Classification
Type
Z<sub>tech</sub> - Verified technology
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
O - Projekt operacniho programu
Others
Publication year
2014
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Internal product ID
13/018/11320/671/000020
Numerical identification
—
Technical parameters
Smlouva o řešení projektu "Vývoj a optimalizace výroby masných výrobků se sníženým obsahem sodíku". Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh.
Economical parameters
Produkce nových výrobků, se sníženým obsah soli(sodíku). Rozšíření sortimentu výrobků, zvýšení objemu výroby o 2%.
Application category by cost
—
Owner IČO
60461373
Owner name
VŠCHT Praha, M.U.S.P., a.s.
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Licence fee requirement
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
Web page
—