Natural antioxidants as an important component of nutrition
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892906" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892906 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Přirozené antioxidanty jako důležitá složka výživy
Original language description
Je zpracován přehled fenolových antioxidantů vyskytujících se v kořeninových rostlinách. Výsledky antioxidační účinnosti některých bylin čeledi Lamiaceae a Apiaceae metodou DPPH a ve vepřovém sádle během Schaalova testu jsou presentovány v diskusi.
Czech name
Přirozené antioxidanty jako důležitá složka výživy
Czech description
Je zpracován přehled fenolových antioxidantů vyskytujících se v kořeninových rostlinách. Výsledky antioxidační účinnosti některých bylin čeledi Lamiaceae a Apiaceae metodou DPPH a ve vepřovém sádle během Schaalova testu jsou presentovány v diskusi.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXVII. Mezinárodní kongres SKVIMP Nádor: metabolismus a výživa
ISBN
978-80-7177-037-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
64-67
Publisher name
EUROVERLAG s.r.o.
Place of publication
Plzeň
Event location
Hradec Králové
Event date
Feb 17, 2011
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—