Sensory evaluation of alcoholic beverages
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892907" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892907 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorické hodnocení alkoholických nápojů
Original language description
Byly ukázány možnosti senzorické analýzy při charakterizaci alkoholických nápojů. Byly porovnány jednotlivé skupiny nápojů na českém trhu od různých výrobců a ukázány ukazatele v kterých se nápoje lišily. Byla použita metoda senzorického profilu a výsledky statisticky zpracovány a uvedeny ve formě pavučinových grafů.
Czech name
Senzorické hodnocení alkoholických nápojů
Czech description
Byly ukázány možnosti senzorické analýzy při charakterizaci alkoholických nápojů. Byly porovnány jednotlivé skupiny nápojů na českém trhu od různých výrobců a ukázány ukazatele v kterých se nápoje lišily. Byla použita metoda senzorického profilu a výsledky statisticky zpracovány a uvedeny ve formě pavučinových grafů.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Sborník příspěvků XLI.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Volume of the periodical
41
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
130-134
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—