All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Quality and authenticity of fish fillets

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894074" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894074 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Kvalita a autenticita rybích filetů

  • Original language description

    Falšování zmrazených rybích filetů je založeno nejčastěji na zvyšování obsahu vody ve filé. Nejčastěji dochází k nedodržení deklarovaného obsahu glazury, či v přídavku vody přímo do svaloviny za podpory látek vázajících vodu (fosfáty apod.). Cílem příspěvku je zhodnotit vliv technologického zpracování na kvalitu mrazeného rybího filé. Součástí práce byly technologické pokusy zaměřené na prokázání možnosti snížení kvality rybího filé během zpracování.

  • Czech name

    Kvalita a autenticita rybích filetů

  • Czech description

    Falšování zmrazených rybích filetů je založeno nejčastěji na zvyšování obsahu vody ve filé. Nejčastěji dochází k nedodržení deklarovaného obsahu glazury, či v přídavku vody přímo do svaloviny za podpory látek vázajících vodu (fosfáty apod.). Cílem příspěvku je zhodnotit vliv technologického zpracování na kvalitu mrazeného rybího filé. Součástí práce byly technologické pokusy zaměřené na prokázání možnosti snížení kvality rybího filé během zpracování.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QI91B283" target="_blank" >QI91B283: Methods and parameters for evaluation of foodstuffs and food raw materials authenticity.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Hygiena a technologie potravin XLII., Lenfeldovy a Höklovy dny

  • ISBN

    978-80-7305-632-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    31-34

  • Publisher name

    VFU Brno

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Oct 17, 2012

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article