Focused on salmon
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002952" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002952 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zaostřeno na lososa
Original language description
Spotřeba mořských ryb a výrobků z nich předčí v České republice spotřebu ryb sladkovodních. Z mořských ryb je nejvíce preferován losos, jehož maso je českými konzumenty vysoce ceněno pro svou charakteristickou barvu, vůni a chuť. Významnou roli hraje také fakt, že je celoročně dostupné: čerstvé nebo zmrazené v různých úpravách (filety, podkovy, části ryb), nebo zpracované uzením na výrobky určené k přímé spotřebě.
Czech name
Zaostřeno na lososa
Czech description
Spotřeba mořských ryb a výrobků z nich předčí v České republice spotřebu ryb sladkovodních. Z mořských ryb je nejvíce preferován losos, jehož maso je českými konzumenty vysoce ceněno pro svou charakteristickou barvu, vůni a chuť. Významnou roli hraje také fakt, že je celoročně dostupné: čerstvé nebo zmrazené v různých úpravách (filety, podkovy, části ryb), nebo zpracované uzením na výrobky určené k přímé spotřebě.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
21
Issue of the periodical within the volume
2
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—