Nutritional evaluation margarine, spreadable fats and blended spreads in the current market network of the Czech Republic
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894858" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894858 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výživové hodnocení margarínů, směsných roztíratelných tuků a másel v současné tržní síti ČR
Original language description
Výživové hodnocení je založeno na stanovení obsahu jednotlivých skupin mastných kyselin: nasycené, monoenové, polyenové, trans-nenasycené kyseliny.
Czech name
Výživové hodnocení margarínů, směsných roztíratelných tuků a másel v současné tržní síti ČR
Czech description
Výživové hodnocení je založeno na stanovení obsahu jednotlivých skupin mastných kyselin: nasycené, monoenové, polyenové, trans-nenasycené kyseliny.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek 50. mezinárodní konference o olejích a tucích
ISBN
978-80-86238-93-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
15-19
Publisher name
Česká společnost chemická
Place of publication
Praha
Event location
Strážnice
Event date
May 16, 2012
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—