The fat content and fatty acid composition of fat biscuits
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894860" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894860 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku trvanlivého pečiva
Original language description
Výživová jakost vzorků trvanlivého pečiva byla posouzena na základě obsahu tuku a složení mastných kyselin. Hodnocen byl zejména obsah esenciálních mastnýchy kyselin a trans-nenasycených kyselin.
Czech name
Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku trvanlivého pečiva
Czech description
Výživová jakost vzorků trvanlivého pečiva byla posouzena na základě obsahu tuku a složení mastných kyselin. Hodnocen byl zejména obsah esenciálních mastnýchy kyselin a trans-nenasycených kyselin.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník XLII. sympozia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
978-80-7080-839-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
82-85
Publisher name
VŠCHT Praha
Place of publication
Praha
Event location
Skalský dvůr
Event date
May 21, 2012
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—