Food Technology - Overview of traditional food production: chpter 4.7 Quark and cheeses
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894953" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894953 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob: kap. 4.7 Tvarohy a sýry
Original language description
Kapitola je věnována technologii sýrů a tvarohů. Jsou uvedeny požadavky na surovinu, popsány základní operace při výrobě sýrů a tvarohu a charakterizovány jednotlivé skupiny sýrů. Pozornost je rovněž věnována zpracování syrovátky a mléčným bílkovinným koncentrátům.
Czech name
Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob: kap. 4.7 Tvarohy a sýry
Czech description
Kapitola je věnována technologii sýrů a tvarohů. Jsou uvedeny požadavky na surovinu, popsány základní operace při výrobě sýrů a tvarohu a charakterizovány jednotlivé skupiny sýrů. Pozornost je rovněž věnována zpracování syrovátky a mléčným bílkovinným koncentrátům.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Přehled tradičních potravinářských výrob
ISBN
978-80-7418-145-0
Number of pages of the result
21
Pages from-to
279-299
Number of pages of the book
569
Publisher name
Key Publishing s.r.o.
Place of publication
Ostrava
UT code for WoS chapter
—