Fresh and processed fruit and vegetable
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43897938" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43897938 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Čerstvé a zpracované ovoce a zelenina
Original language description
Tato kapitola se zabývá těmito skupinami potravin a potravinářských výrobků: čerstvé ovoce a zelenina, výrobky z ovoce a zeleniny a suché skořápkové plody. Pro každou z těchto skupin je uvedena obecná charakteristika a klasifikace, příslušné legislativnípředpisy, požadavky na jakost, význam ve výživě a doporučení pro spotřebitele.
Czech name
Čerstvé a zpracované ovoce a zelenina
Czech description
Tato kapitola se zabývá těmito skupinami potravin a potravinářských výrobků: čerstvé ovoce a zelenina, výrobky z ovoce a zeleniny a suché skořápkové plody. Pro každou z těchto skupin je uvedena obecná charakteristika a klasifikace, příslušné legislativnípředpisy, požadavky na jakost, význam ve výživě a doporučení pro spotřebitele.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Potravinářské zbožíznalství
ISBN
978-80-7418-208-2
Number of pages of the result
7
Pages from-to
194-210
Number of pages of the book
426
Publisher name
Key Publishing s.r.o.
Place of publication
Ostrava
UT code for WoS chapter
—