All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Optimizing a production process meat products and meat preparations

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43899406" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43899406 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Optimalizace kontinuálního výrobního procesu masných výrobků a polotovarů

  • Original language description

    Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Vodňanská drůbež, a.s (2013 - 2015). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výroby masných výrobků. Projekt umožnil optimalizovat výrobní postupy a výrobní materiály(obalový materiál) pro výrobu chlazených a mrazených tepelně opracovaných masných výrobků a zmrazených masných polotovarů.. Nové postupy a materiály umožnily zkrátit celý technologický proces a vedly k udržení vysoké kvality, standardnosti a zároveň zmenšily možnost kontaminace fyzikálními, mikrobiologickými a chemickými činiteli. V rámci projektu byly navrženy příslušné změny technologie, zpracovány podklady pro nákup nové technologie a následně byly nastaveny receptury tak, aby jednotlivé technologické operace umožnily zkrátit celý technologický proces a na druhé straně by vedly k udržení vysoké kvality a standardnosti výrobků.

  • Czech name

    Optimalizace kontinuálního výrobního procesu masných výrobků a polotovarů

  • Czech description

    Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností Vodňanská drůbež, a.s (2013 - 2015). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výroby masných výrobků. Projekt umožnil optimalizovat výrobní postupy a výrobní materiály(obalový materiál) pro výrobu chlazených a mrazených tepelně opracovaných masných výrobků a zmrazených masných polotovarů.. Nové postupy a materiály umožnily zkrátit celý technologický proces a vedly k udržení vysoké kvality, standardnosti a zároveň zmenšily možnost kontaminace fyzikálními, mikrobiologickými a chemickými činiteli. V rámci projektu byly navrženy příslušné změny technologie, zpracovány podklady pro nákup nové technologie a následně byly nastaveny receptury tak, aby jednotlivé technologické operace umožnily zkrátit celý technologický proces a na druhé straně by vedly k udržení vysoké kvality a standardnosti výrobků.

Classification

  • Type

    V<sub>souhrn</sub> - Summary research report

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    O - Projekt operacniho programu

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Data specific for result type

  • Number of pages

    151

  • Place of publication

  • Publisher/client name

    VŠCHT Praha; Vodňanská drůbež, a.s

  • Version