Formation and distribution of oxysterols when roasting
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43900558" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43900558 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.skvimp.cz/?action=changecategory&value=49" target="_blank" >http://www.skvimp.cz/?action=changecategory&value=49</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vznik a distribuce oxysterolů při pečení masa
Original language description
Oxysteroly se v potravinách vyskytují obvykle ve velmi malých (stopových) koncentracích, ale i v těchto koncentracích mají výrazné negativní zdravotní účinky. Tvorba oxysterolů během pečení masného výrobku a během mrazírenského skladování hotového pokrmubyla sledována metodou GC/MS.
Czech name
Vznik a distribuce oxysterolů při pečení masa
Czech description
Oxysteroly se v potravinách vyskytují obvykle ve velmi malých (stopových) koncentracích, ale i v těchto koncentracích mají výrazné negativní zdravotní účinky. Tvorba oxysterolů během pečení masného výrobku a během mrazírenského skladování hotového pokrmubyla sledována metodou GC/MS.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník prezentací XXXI. Mezinárodní kongres SKVIMP - Od vědy k praxi, od buňky k člověku
ISBN
978-80-7177-967-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
134-137
Publisher name
Euroverlag s.r.o.
Place of publication
Plzeň
Event location
Hradec Králové
Event date
Mar 5, 2015
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—