Innovation in the production of cheese
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43900766" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43900766 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Inovace ve výrobě přírodních sýrů
Original language description
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností OLMA a.s. (2013 - 2015). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie výroby nového typu sýrů. V rámci spolupráce byl vypracován projekt technologie, proveden výběr dodavatele zařízení, navržené technologie byly posouzeny z hlediska bezpečnosti výrobků a požadavků systémů řízení jakosti, vývoj receptury a o její ověření. V rámci poloprovozních zkjoušek byl provedeno ověření podmínek výroby a výběr vhodných kultur a syřidel. Byla navržena opatřenipro minimalizaci nežádoucích jevů u finálních výrobků.
Czech name
Inovace ve výrobě přírodních sýrů
Czech description
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností OLMA a.s. (2013 - 2015). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie výroby nového typu sýrů. V rámci spolupráce byl vypracován projekt technologie, proveden výběr dodavatele zařízení, navržené technologie byly posouzeny z hlediska bezpečnosti výrobků a požadavků systémů řízení jakosti, vývoj receptury a o její ověření. V rámci poloprovozních zkjoušek byl provedeno ověření podmínek výroby a výběr vhodných kultur a syřidel. Byla navržena opatřenipro minimalizaci nežádoucích jevů u finálních výrobků.
Classification
Type
V<sub>souhrn</sub> - Summary research report
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
O - Projekt operacniho programu
Others
Publication year
2015
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Number of pages
119
Place of publication
—
Publisher/client name
OLMA, a.s.
Version
—