Production of new types of high scald cheeses
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F15%3A43900789" target="_blank" >RIV/60461373:22330/15:43900789 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výroba nových druhů sýrů s vysokodohřívanou sýřeninou.
Original language description
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností TAURUS družstvo. (2013 - 2015). Výsledkem projektu je nová sýrárna s instalovanou technbologií na výrobu sýrů typu Gruyére a Appenzeller. V rámci spolupráce byl vypracován projekt technologie, provedenvýběr dodavatele zařízení, navržené technologie byly posouzeny z hlediska bezpečnosti výrobků a požadavků systémů řízení jakosti. Byla hodnocena jakost suroviny pro výrobu sýrů. V rámci poloprovozních zkoušek byl proveden výběr vhodných kultur a syřidela ověřeny podmínky výroby a.zrání. Byl rovněž navržen system HACCP..
Czech name
Výroba nových druhů sýrů s vysokodohřívanou sýřeninou.
Czech description
Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností TAURUS družstvo. (2013 - 2015). Výsledkem projektu je nová sýrárna s instalovanou technbologií na výrobu sýrů typu Gruyére a Appenzeller. V rámci spolupráce byl vypracován projekt technologie, provedenvýběr dodavatele zařízení, navržené technologie byly posouzeny z hlediska bezpečnosti výrobků a požadavků systémů řízení jakosti. Byla hodnocena jakost suroviny pro výrobu sýrů. V rámci poloprovozních zkoušek byl proveden výběr vhodných kultur a syřidela ověřeny podmínky výroby a.zrání. Byl rovněž navržen system HACCP..
Classification
Type
V<sub>souhrn</sub> - Summary research report
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
O - Projekt operacniho programu
Others
Publication year
2015
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Number of pages
77
Place of publication
—
Publisher/client name
Taurus, družstvo
Version
—