Natural aditives in meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43901787" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43901787 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Přírodní přídatné látky v masných výrobcích
Original language description
Alternativou k dosud užívaným přídatným látkám, přidávaným z různých důvodů do masných výrobků a většinou označovaným E kódy, mohou být v některých případech přírodní přídatné látky. Extrakty z rostlin a koření lze použít jako vhodný zdroj barviv, antimikrobních látek i antioxidantů, je však nutné důkladně prozkoumat všechny aspekty jejich využití - technologické, organoleptické, zdravotní, nutriční, ekonomické i ekologické.
Czech name
Přírodní přídatné látky v masných výrobcích
Czech description
Alternativou k dosud užívaným přídatným látkám, přidávaným z různých důvodů do masných výrobků a většinou označovaným E kódy, mohou být v některých případech přírodní přídatné látky. Extrakty z rostlin a koření lze použít jako vhodný zdroj barviv, antimikrobních látek i antioxidantů, je však nutné důkladně prozkoumat všechny aspekty jejich využití - technologické, organoleptické, zdravotní, nutriční, ekonomické i ekologické.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1610202" target="_blank" >QJ1610202: The development of novel crops to produce of food products with higher nutritional value</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
26
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
42-46
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—