All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Effect of natural substances on the quality of meat products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43913650" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43913650 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv vybraných přírodních látek na kvalitu masných výrobků

  • Original language description

    Nedůvěra k přídatným látkám v masných výrobcích vede k hledání jejich „přírodních“ náhrad. Zkoušejí se rostlinné extrakty a produkty fermentace, které mohou sloužit jako antioxidanty či antimikrobní látky a přispívat k bezpečnosti výrobků i zachování či zlepšení jejich technologických i organoleptických vlastností a zejména údržnosti. Badatelé zkoušeli plodiny pro nás více či méně exotické, většinou vždy takové, které v jejich místě jsou běžné. Jednou z nich je i chmel a preparáty z něj vyrobené, které byly vyzkoušeny v některých potravinách.

  • Czech name

    Vliv vybraných přírodních látek na kvalitu masných výrobků

  • Czech description

    Nedůvěra k přídatným látkám v masných výrobcích vede k hledání jejich „přírodních“ náhrad. Zkoušejí se rostlinné extrakty a produkty fermentace, které mohou sloužit jako antioxidanty či antimikrobní látky a přispívat k bezpečnosti výrobků i zachování či zlepšení jejich technologických i organoleptických vlastností a zejména údržnosti. Badatelé zkoušeli plodiny pro nás více či méně exotické, většinou vždy takové, které v jejich místě jsou běžné. Jednou z nich je i chmel a preparáty z něj vyrobené, které byly vyzkoušeny v některých potravinách.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    20401 - Chemical engineering (plants, products)

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1610202" target="_blank" >QJ1610202: The development of novel crops to produce of food products with higher nutritional value</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII - BEZPEČNOSŤ MÄSA A MÄSOVÝCH VÝROBKOV V HĽADANÍ TRADIČNEJ KVALITY

  • ISBN

    978-80-8077-534-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    205-209

  • Publisher name

    Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie

  • Place of publication

    Košice

  • Event location

    Štrbské pleso

  • Event date

    May 17, 2017

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article