Process Control of the Evaporation and Drying of Milk
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F17%3A43915107" target="_blank" >RIV/60461373:22330/17:43915107 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Řízení procesu zahušťování a sušení mléka.
Original language description
Případová studie výroby sušeného mléka: popis technologie zahušťování a sušení mléka, popis počítačového řízení odparky a sušárny, principy algoritmů řízení.
Czech name
Řízení procesu zahušťování a sušení mléka.
Czech description
Případová studie výroby sušeného mléka: popis technologie zahušťování a sušení mléka, popis počítačového řízení odparky a sušárny, principy algoritmů řízení.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
20402 - Chemical process engineering
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů
ISBN
978-80-7418-283-9
Number of pages of the result
5
Pages from-to
354-358
Number of pages of the book
625
Publisher name
Key Publishing s.r.o.
Place of publication
Ostrava
UT code for WoS chapter
—