Study of reformulation food
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F18%3A43917517" target="_blank" >RIV/60461373:22330/18:43917517 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22810/18:43917517
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Studie reformulace potravin
Original language description
Studie o reformulaci potravin zaměřená na jednotlivé komodity potravinářského průmyslu.
Czech name
Studie reformulace potravin
Czech description
Studie o reformulaci potravin zaměřená na jednotlivé komodity potravinářského průmyslu.
Classification
Type
V<sub>souhrn</sub> - Summary research report
CEP classification
—
OECD FORD branch
10700 - Other natural sciences
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Number of pages
87
Place of publication
—
Publisher/client name
Studie reformulace potravin
Version
—