Increasing stability and nutritional values of foods for special nutrition (infants, children, seniors)
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919325" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919325 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zvýšení stability a výživových hodnot potravin pro speciální výživu (kojenci, děti, senioři)
Original language description
Kritické zhodnocení stability a trvanlivosti kojeneckých mlék na bázi kozího mléka obohacených polynenasycenými mastnými kyselinami z pohledu nutriční a senzorické jakosti; stanovení nutričních parametrů nových druhů cereálních kaší s kozím mlékem; kritické zhodnocení stability a trvanlivosti komplexní výživy pro seniory s DHA a bez polynenasycených mastných kyselin z pohledu nutriční a senzorické jakosti
Czech name
Zvýšení stability a výživových hodnot potravin pro speciální výživu (kojenci, děti, senioři)
Czech description
Kritické zhodnocení stability a trvanlivosti kojeneckých mlék na bázi kozího mléka obohacených polynenasycenými mastnými kyselinami z pohledu nutriční a senzorické jakosti; stanovení nutričních parametrů nových druhů cereálních kaší s kozím mlékem; kritické zhodnocení stability a trvanlivosti komplexní výživy pro seniory s DHA a bez polynenasycených mastných kyselin z pohledu nutriční a senzorické jakosti
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
30304 - Public and environmental health
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů