Reformulation of fruit and vegetable products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919346" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919346 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Reformulace výrobků z ovoce a zeleniny
Original language description
V předkládané publikaci v kapitole „Reformulace výrobků z ovoce a zeleniny“ je shrnut současný stav problematiky týkající se výrobků z ovoce a zeleniny a možnosti jejich reformulací. Nejprve je jsou charakterizovány ovoce a zelenina a rozdělení výrobků z nich. Dále je shrnut vliv ovoce a zeleniny na zdraví člověka. Nakonec jsou shrnuty možnosti reformulací výrobků z ovoce a zeleniny a technologický vliv těchto kroků. Zejména reformulace obsahu cukru u výrobků z ovoce a obsahu soli u výrobků ze zeleniny.
Czech name
Reformulace výrobků z ovoce a zeleniny
Czech description
V předkládané publikaci v kapitole „Reformulace výrobků z ovoce a zeleniny“ je shrnut současný stav problematiky týkající se výrobků z ovoce a zeleniny a možnosti jejich reformulací. Nejprve je jsou charakterizovány ovoce a zelenina a rozdělení výrobků z nich. Dále je shrnut vliv ovoce a zeleniny na zdraví člověka. Nakonec jsou shrnuty možnosti reformulací výrobků z ovoce a zeleniny a technologický vliv těchto kroků. Zejména reformulace obsahu cukru u výrobků z ovoce a obsahu soli u výrobků ze zeleniny.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Reformulace potravin: Hodnocení možností reformulací hlavních potravinářských komodit
ISBN
978-80-88019-36-7
Number of pages of the result
18
Pages from-to
107-124
Number of pages of the book
128
Publisher name
Potravinářská komora ČR
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—