All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Reformulation of fruit and vegetable products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919346" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919346 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Reformulace výrobků z ovoce a zeleniny

  • Original language description

    V předkládané publikaci v kapitole „Reformulace výrobků z ovoce a zeleniny“ je shrnut současný stav problematiky týkající se výrobků z ovoce a zeleniny a možnosti jejich reformulací. Nejprve je jsou charakterizovány ovoce a zelenina a rozdělení výrobků z nich. Dále je shrnut vliv ovoce a zeleniny na zdraví člověka. Nakonec jsou shrnuty možnosti reformulací výrobků z ovoce a zeleniny a technologický vliv těchto kroků. Zejména reformulace obsahu cukru u výrobků z ovoce a obsahu soli u výrobků ze zeleniny.

  • Czech name

    Reformulace výrobků z ovoce a zeleniny

  • Czech description

    V předkládané publikaci v kapitole „Reformulace výrobků z ovoce a zeleniny“ je shrnut současný stav problematiky týkající se výrobků z ovoce a zeleniny a možnosti jejich reformulací. Nejprve je jsou charakterizovány ovoce a zelenina a rozdělení výrobků z nich. Dále je shrnut vliv ovoce a zeleniny na zdraví člověka. Nakonec jsou shrnuty možnosti reformulací výrobků z ovoce a zeleniny a technologický vliv těchto kroků. Zejména reformulace obsahu cukru u výrobků z ovoce a obsahu soli u výrobků ze zeleniny.

Classification

  • Type

    C - Chapter in a specialist book

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Book/collection name

    Reformulace potravin: Hodnocení možností reformulací hlavních potravinářských komodit

  • ISBN

    978-80-88019-36-7

  • Number of pages of the result

    18

  • Pages from-to

    107-124

  • Number of pages of the book

    128

  • Publisher name

    Potravinářská komora ČR

  • Place of publication

    Praha

  • UT code for WoS chapter