Lactose intolerance and dairy products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919958" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919958 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://is.mendelu.cz/dok_server/slozka.pl?id=110657;download=221808" target="_blank" >http://is.mendelu.cz/dok_server/slozka.pl?id=110657;download=221808</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Intolerance laktosy a mléčné výrobky
Original language description
Práce shrnuje základní pozbnatky o laktose a jejím metabolismu, jsou charakterizovájny příčiny laktosové intolerance. Jsou popsány způsoby výroby bezlaktosových mléčných výrobků. Cílem experimentální části byla příprava výrobku s nízkým obsahem laktosy s využitím ultrafiltrace suroviny.
Czech name
Intolerance laktosy a mléčné výrobky
Czech description
Práce shrnuje základní pozbnatky o laktose a jejím metabolismu, jsou charakterizovájny příčiny laktosové intolerance. Jsou popsány způsoby výroby bezlaktosových mléčných výrobků. Cílem experimentální části byla příprava výrobku s nízkým obsahem laktosy s využitím ultrafiltrace suroviny.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník XLV. konference o jakosti potravin a potravinových surovin
ISBN
978-80-7509-653-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
89-94
Publisher name
Mendelova univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Mar 6, 2019
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—