All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Evaluation of cheese wastewaterʼs sensory properties - Case study

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F20%3A43920630" target="_blank" >RIV/60461373:22330/20:43920630 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://ukp.vscht.cz/files/uzel/0052310/0001~~C07KL8o7vDZbwcjAyAAA.pdf?redirected" target="_blank" >https://ukp.vscht.cz/files/uzel/0052310/0001~~C07KL8o7vDZbwcjAyAAA.pdf?redirected</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Hodnocení senzorických vlastností odpadních vod sýrárny

  • Original language description

    Práce se zabývá charakterizací senzoricky aktivních látek odpadních vod sýrárny odebraných z odtokových kanálů různých částí provozu. Pro analýzu byla provedena mikroextrakce na tuhou fázi ve spojení s plynovou chromatografií s hmotnostním a olfaktometrickým detektorem. (SPME-GC-MS/O). Prostřednictvím dvou olfaktometrických metod byly stanoveny pachové vlastnosti odpadních vod. Metodou detekce frekvence byl popsán zápach a ředící analýzou AEDA byl stanoven příspěvek vybraných senzoricky aktivních látek.

  • Czech name

    Hodnocení senzorických vlastností odpadních vod sýrárny

  • Czech description

    Práce se zabývá charakterizací senzoricky aktivních látek odpadních vod sýrárny odebraných z odtokových kanálů různých částí provozu. Pro analýzu byla provedena mikroextrakce na tuhou fázi ve spojení s plynovou chromatografií s hmotnostním a olfaktometrickým detektorem. (SPME-GC-MS/O). Prostřednictvím dvou olfaktometrických metod byly stanoveny pachové vlastnosti odpadních vod. Metodou detekce frekvence byl popsán zápach a ředící analýzou AEDA byl stanoven příspěvek vybraných senzoricky aktivních látek.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1710156" target="_blank" >QK1710156: New approaches and methods of analysis to ensure the quality, safety and health wholesomeness of cheeses, the optimization of their production and the streamline of hygiene and sanitation together with the lowering of environmental load by waste water.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník příspěvků z 1. ročníku konference Food technology, food quality - Nové trendy v úchově potravin

  • ISBN

    978-80-7592-061-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    8

  • Pages from-to

    103-110

  • Publisher name

    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha

  • Event date

    Feb 6, 2020

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article