Use of cereal sourdough in bakery technology
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F20%3A43921825" target="_blank" >RIV/60461373:22330/20:43921825 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.svazpekaru.cz/mesicnik-pekar-cukrar/" target="_blank" >https://www.svazpekaru.cz/mesicnik-pekar-cukrar/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití kvasů v pekárenské technologii
Original language description
Článek je zaměřen na popis a charakteristiku cereálních kvasů (druhy, typy, různé podmínky vedení a jejich výroba). Dále je uveden technologický a nutriční význam kvasů a význam produktů fermentace v chlebu a pečivu. Je vymezen legislativní termín kvasový chléb.
Czech name
Využití kvasů v pekárenské technologii
Czech description
Článek je zaměřen na popis a charakteristiku cereálních kvasů (druhy, typy, různé podmínky vedení a jejich výroba). Dále je uveden technologický a nutriční význam kvasů a význam produktů fermentace v chlebu a pečivu. Je vymezen legislativní termín kvasový chléb.
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Pekař a cukrář
ISSN
1213-2403
e-ISSN
—
Volume of the periodical
-
Issue of the periodical within the volume
4
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
22-25
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—