Innovation of the technology of production of heat-treated meat products pasteurized in packaging
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F21%3A43921966" target="_blank" >RIV/60461373:22330/21:43921966 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Inovace technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků pasterizovaných v obalu
Original language description
Inovační projekt společnosti Kostelecké uzeniny a.s. řešený ve spolupráci se zástupci Vysoké školy chemicko-technologické v Praze umožnil díky investicím do nových technologií, úprav stávajících technologií a investicích do stavebních úprav, vývoj nových hluboce pasterizovaných produktů a inovaci stávající produkce s výrazně delší dobou použitelnosti. Nové a inovované technologické postupy a prostory pro výrobu, balení, skladování a distribuci hluboce pasterizovaných masných výrobků umožnili nejen vývoj nových a stávajících produktů, ale také pomohly optimalizovat postupy balení včetně zavedení využívání nového obalového materiálu a zlepšit kvalitu a bezpečnost inovovaných produkovaných tepelně opracovaných masných výrobků.
Czech name
Inovace technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků pasterizovaných v obalu
Czech description
Inovační projekt společnosti Kostelecké uzeniny a.s. řešený ve spolupráci se zástupci Vysoké školy chemicko-technologické v Praze umožnil díky investicím do nových technologií, úprav stávajících technologií a investicích do stavebních úprav, vývoj nových hluboce pasterizovaných produktů a inovaci stávající produkce s výrazně delší dobou použitelnosti. Nové a inovované technologické postupy a prostory pro výrobu, balení, skladování a distribuci hluboce pasterizovaných masných výrobků umožnili nejen vývoj nových a stávajících produktů, ale také pomohly optimalizovat postupy balení včetně zavedení využívání nového obalového materiálu a zlepšit kvalitu a bezpečnost inovovaných produkovaných tepelně opracovaných masných výrobků.
Classification
Type
Z<sub>tech</sub> - Verified technology
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
—
Continuities
O - Projekt operacniho programu
Others
Publication year
2021
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Internal product ID
17/005/16220/563/000056
Numerical identification
17/005/16220/564/000062
Technical parameters
Smlouva o spolupráci na projektu "Inovace technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků pasterizovaných v obalu"
Economical parameters
Na základě smlouvy o spolupráci na projektu "Inovace technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků pasterizovaných v obalu"
Application category by cost
—
Owner IČO
46900411
Owner name
AA cizí
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
V - Výsledek je využíván vlastníkem
Licence fee requirement
—
Web page
—