All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Innovation of the technology of production of heat-treated meat products pasteurized in packaging

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F21%3A43921966" target="_blank" >RIV/60461373:22330/21:43921966 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Inovace technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků pasterizovaných v obalu

  • Original language description

    Inovační projekt společnosti Kostelecké uzeniny a.s. řešený ve spolupráci se zástupci Vysoké školy chemicko-technologické v Praze umožnil díky investicím do nových technologií, úprav stávajících technologií a investicích do stavebních úprav, vývoj nových hluboce pasterizovaných produktů a inovaci stávající produkce s výrazně delší dobou použitelnosti. Nové a inovované technologické postupy a prostory pro výrobu, balení, skladování a distribuci hluboce pasterizovaných masných výrobků umožnili nejen vývoj nových a stávajících produktů, ale také pomohly optimalizovat postupy balení včetně zavedení využívání nového obalového materiálu a zlepšit kvalitu a bezpečnost inovovaných produkovaných tepelně opracovaných masných výrobků.

  • Czech name

    Inovace technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků pasterizovaných v obalu

  • Czech description

    Inovační projekt společnosti Kostelecké uzeniny a.s. řešený ve spolupráci se zástupci Vysoké školy chemicko-technologické v Praze umožnil díky investicím do nových technologií, úprav stávajících technologií a investicích do stavebních úprav, vývoj nových hluboce pasterizovaných produktů a inovaci stávající produkce s výrazně delší dobou použitelnosti. Nové a inovované technologické postupy a prostory pro výrobu, balení, skladování a distribuci hluboce pasterizovaných masných výrobků umožnili nejen vývoj nových a stávajících produktů, ale také pomohly optimalizovat postupy balení včetně zavedení využívání nového obalového materiálu a zlepšit kvalitu a bezpečnost inovovaných produkovaných tepelně opracovaných masných výrobků.

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    O - Projekt operacniho programu

Others

  • Publication year

    2021

  • Confidentiality

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Data specific for result type

  • Internal product ID

    17/005/16220/563/000056

  • Numerical identification

    17/005/16220/564/000062

  • Technical parameters

    Smlouva o spolupráci na projektu &quot;Inovace technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků pasterizovaných v obalu&quot;

  • Economical parameters

    Na základě smlouvy o spolupráci na projektu &quot;Inovace technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků pasterizovaných v obalu&quot;

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    46900411

  • Owner name

    AA cizí

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    V - Výsledek je využíván vlastníkem

  • Licence fee requirement

  • Web page